BBQ WORKSHOP: LEKKERE GERECHTEN
EENVOUDIG KLAARGEMAAKT OP HOUTVUUR

DE CHEFS VAN HET BELGIAN BBQ TEAM "THE SMOKEY DEVILS" TONEN HOE HET MOET. 

WAT TE VERWACHTEN VAN DEZE WORKSHOP

DRIE HAPJES

  • Gegrilde oester met ponzu
  • Buikspek met gegrilde groene asperges
  • Tataki van runds met soya en sesam

DRIE GERECHTEN

  • Gegrilde makreel met wei van yoghurt, groene kruiden olie en venkel
  • Sate van rozemarijn  met lam, tomaat en courgette
  • Picanha spies met gegrilde groenten en tijmjus

EEN SIDE DISH

  • Gesmoorde fijne worteltjes met truffel dressing

INBEGREPEN

  • 1e Aperitief en water gedurende de ganse workshop inbegrepen 
  • Kookmateriaal inbegrepen
  • Eigen materiaal meebrengen is niet nodig
  • Eigen schort of koksvest meebrengen mag natuurlijk
  • Gebruik van je eigen messen mag (op je eigen risico)

Ervaar hoe het is om te koken op het houtvuur van een Qessel kooktoestel.
 

Op dinsdag 5 april '22 organiseert Qessel een outdoor BBQ workshop voor iedereen die van "lekker buiten" koken houdt. Deze gaat door op het buitenterras van Restaurant Oregano te Lier


Tijdens onze workshop tonen de chefs van het Belgian BBQ Teams "The Smokey Devils" hoe het moet. Zij weten als geen ander hoe je op een eenvoudige manier lekker eten bereidt. Jij steekt zelf de handen uit de mouwen en doet alles zelf. Onze chefs assisteren je stap voor stap. 


Patrick Vanbeveren, ontwerpen en bedenker Qessel kooktoestel lacht

Voor deze workshop heb je geen bijzondere kennis of vaardigheden nodig. We bieden iedereen de mogelijkheid om zoveel mogelijk kennis op te doen, zodat we van u een goede gastheer kunnen maken.

Patrick Vanbeveren ‧ Outdoor Life Fan en Bedenker Qessel

CERTIFICAAT + RECEPTEN

Je krijgt een certificaat van deelname.

Na de workshop sturen we je alle recepten van de  gerechten die je samen met ons hebt bereid. 

Max 12

Deelnemers 

19u tot 22u

Workshop

€78/pers.

Inc. BTW

The Smokey Devils

De chefs van het Belgische BBQ Team "The Smokey Devils" verzorgen de Qessel Workshops.

Deze barbecue chefs nemen deel aan nationale en internationale wedstrijden.

Zo werden deze devils in 2017 Belgisch Kampioen BBQ. In 2019 wonnen ze de Dolce Grillardeurs Trophy.


Deze BBQ chefs weten als geen ander hoe je op een eenvoudige manier lekker eten bereidt.