BBQ WORKSHOP: LEKKERE GERECHTEN
EENVOUDIG KLAARGEMAAKT OP HOUTVUUR
DE CHEFS VAN HET BELGIAN BBQ TEAM "THE SMOKEY DEVILS" TONEN HOE HET MOET.
WAT TE VERWACHTEN VAN DEZE WORKSHOP
DRIE HAPJES
DRIE GERECHTEN
EEN SIDE DISH
INBEGREPEN
Ervaar hoe het is om te koken op het houtvuur van een Qessel kooktoestel.
Op dinsdag 5 april '22 organiseert Qessel een outdoor BBQ workshop voor iedereen die van "lekker buiten" koken houdt. Deze gaat door op het buitenterras van Restaurant Oregano te Lier
Tijdens onze workshop tonen de chefs van het Belgian BBQ Teams "The Smokey Devils" hoe het moet. Zij weten als geen ander hoe je op een eenvoudige manier lekker eten bereidt. Jij steekt zelf de handen uit de mouwen en doet alles zelf. Onze chefs assisteren je stap voor stap.
Voor deze workshop heb je geen bijzondere kennis of vaardigheden nodig. We bieden iedereen de mogelijkheid om zoveel mogelijk kennis op te doen, zodat we van u een goede gastheer kunnen maken.
Patrick Vanbeveren ‧ Outdoor Life Fan en Bedenker Qessel
CERTIFICAAT + RECEPTEN
Je krijgt een certificaat van deelname.
Na de workshop sturen we je alle recepten van de gerechten die je samen met ons hebt bereid.
Max 12
Deelnemers
19u tot 22u
Workshop
€78/pers.
Inc. BTW
The Smokey Devils
De chefs van het Belgische BBQ Team "The Smokey Devils" verzorgen de Qessel Workshops.
Deze barbecue chefs nemen deel aan nationale en internationale wedstrijden.
Zo werden deze devils in 2017 Belgisch Kampioen BBQ. In 2019 wonnen ze de Dolce Grillardeurs Trophy.
Deze BBQ chefs weten als geen ander hoe je op een eenvoudige manier lekker eten bereidt.